Khamis, 21 Julai 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER



klik banner untuk join

salam,kali nie saya nak join segmen yang dijalankan oleh BEN ASHAARI dengan tajuk" BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER"..saya dalam dunia blogging nie xler lama sangat..baru je menjoinkan diri dalam berblog nie slps..internet kat office kena block...jadi,untuk mengisi masa lapang yang ada,saya mula mencipta blog dan mula join contest-contest yang dianjurkan oleh rakan-rakan...

saya harap,lepas nie,,,makin ramailah saya akan menerima rakan-rakan baru dan akan meriahlah dunia blog nie...

17 ulasan:

  1. gud luck babe..
    sy follow awk k..?
    come visit me to0..

    BalasPadam
  2. ibu..nad datang singgah sini..:)

    entry baru :: Nuffnang Punya Pasal

    BalasPadam
  3. salam empunya blog..
    ninie datang terjah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan..
    eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    BalasPadam
  4. hye kawan baru :P dtg dari segmen Abg Ben.

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    BalasPadam
  5. segmen oshin tu cuma buat entry bagitau umur je..da siap copy link dan paste dekat komen oke :)

    BalasPadam
  6. Salam dari hati...happy blogging yea!!! :)

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com

    BalasPadam
  7. terjah.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html
    usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html
    leh join GA jugak kt ctu.. ;p

    mgkn bleh buang word verification [tgk setting], utk mudahkn org komen.. ;p

    BalasPadam
  8. hi. salam perkenalan. singgah dari segmen Encik Ben. Happy blogging!

    http://abilitusaya.blogspot.com

    BalasPadam
  9. salam kenalan dari nyzham
    dari segmen abg BEN
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow la blog saya plak

    BalasPadam
  10. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    BalasPadam
  11. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    BalasPadam
  12. marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    BalasPadam