Jumaat, 15 Jun 2012

"Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"


sebelum nak balik,
dan lagi nak join
segmen ni..

kalau korang juga nak join,
korang klik je SINI

END ahad jam 11.59 malam..

ada masa lagi nie..


14 ulasan:

  1. thanks sudi join segmen ni :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join kat sini;

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

    jom follow-mollow weekend ni!

    BalasPadam
  2. Singgah n follow dr segmen yg sama.
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  3. as-salam,
    datang dari segment yang sama..

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    follow sini, jom ke blog saya :)

    BalasPadam
  4. Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-182.. Jemputla singgah kalau sudi..

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    Happy blogging ya! ^_^

    BalasPadam
  5. skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  6. done folow! 184

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  7. korn dtg ni.. hye empunyer blog.. dtg dr segmen ajam nie.. =P

    BalasPadam
  8. ziarah sini dr segmen sama
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  9. salam..singgah hujung minggu di sini...hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

    BalasPadam
  10. Datang dari segmen dan follow awak
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
    Jom tukar bloglist!!
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
    Komen jika setuju…
    Hanif blog bloglist
    Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

    BalasPadam
  11. done folow!


    kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  12. salam kenal. dah follow awak.

    sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam